Category:Longaniza Day

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
<nowiki>Día de la Longaniza; Día de la Longaniza; Festa de la Llonganissa; Sausage Festival; gastronomski sejem v Španiji; feria gastronómica en España; feria gastronòmica a Graus (Aragó); culinary fair in Spain; Fiesta de la Longaniza; Día de la Longaniza; Fiesta de la Longaniza</nowiki>
Sausage Festival 
culinary fair in Spain
Upload media
Instance of
LocationGraus, Ribagorza, Huesca Province, Aragon, Spain
Inception
  • 1991
Authority file
Edit infobox data on Wikidata
English: The Longaniza Day is a typical festival in the north of Spain, in which a giant sausage (half a kilometer long and 1100 kg) is grilled. Then it is distributed for free among attendees. To this are added live music concerts and a craft market.
Español: El Día de la Longaniza es una fiesta típica de Graus, Aragón, España, en la cual se asa a la parrilla una longaniza gigante (de medio kilómetro de largo y 1100 kg). Luego se reparte gratuitamente entre los asistentes. A ello se le suman conciertos de música en vivo y un mercado de artesanías.
Français : Le Día de la Longaniza est une fête typique du nord de l'Espagne, au cours de laquelle une saucisse géante (d'un demi-kilomètre de long et 1100 kg) est grillée. Ensuite, il est distribué gratuitement aux participants. A cela s'ajoutent des concerts de musique live et un marché artisanal.

Media in category "Longaniza Day"

The following 30 files are in this category, out of 30 total.